Vzhledem k současným skutečnostem o uzavření vnitřních tréninkových zařízení, která nás samozřejmě nikterak netěší, ale budeme je respektovat, jsme tu stále pro vás a nehodláme sedět „na zadku“ a stěžovat si!!!
Chceme vás i nadále motivovat ke zdravému pohybu a udržovat vás v kondici! Věříme, že pochopíte určitá omezení v počtu a časech tréninků, ale kdo bude mít chuť se hýbat, ten si určitě cestu najde!
Máme pro vás několik informací, kterými bychom rádi nastínili improvizované současné fungování.
1. Není špatného počasí, ale jen špatného oblečení! 🙂
Kondiční tréninky, kruhové tréninky dětí a sebeobranu bychom rádi v upraveném množství a čase přesunuli na venkovní sportoviště! Bude to betonová plocha u AREPO, hřiště ZŠ Kukleny ( tartan, umělý povrch), Gladiátor Race Aréna -Stříbrný rybník.
Tyto tréninky by měli mít zejména atleticko- silovou náplň, podle možností dané lokality a konat se budou, pokud nebude výrazně špatné počasí ( trvalý déšť).
2. Nabídneme vám opět možnost ON-LINE cvičení, které mělo poměrně velký ohlas v prvním období poznamenaném koronavirem. Časy a četnost bude ovlivňovat také počasí a tudíž četnost venkovního cvičení. Rádi bychom cvičili on-line cca dvakrát v týdnu….
3. Rádi bychom kompenzovali cvičení také našim nejmenším Bojovníčkům, rodičům cvičících s dětmi, nebo příznivcům pilates. Tyto aktivity z pochopitelných důvodů nebudeme přesouvat ven, ale pokud se situace stabilizuje, nabídneme vám určitou náhradu neodcvičených hodin, a to buď v dalších hodinách příslušných kategorií ( pokud ji mají), nebo například v podobě víkendového cvičebního semináře, který bychom posléze uspořádali….?
Rádi bychom, abyste s námi komunikovali a dali nám vždy včas vědět, zda máte o nabízený trénink zájem a kdo na něj určitě dorazí? Připomínám, že venkovních aktivit se může zatím stále účastnit 20 cvičících!
Sledujte prosím naše informační kanály, kde budeme postupně aktualizovat naše cvičební možnosti.
S přáním, abyste byli všichni zdraví a abychom se mohli zase co nejdříve scházet, jak jsme zvyklí vám přeju hezký víkend! 🙂
Mgr. Igor Ročín – AREPO Hradec Králové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *